Marie-Bo på Björkängsgården

Pris från: 801:-

Boka nu


Marie-Bo på Björkängsgården

Marie-Bo på Björkängsgården är ett hotell beläget på halvön Listerlandet, endast tio minuters bilfärd från centrala Sölvesborg. Rummen ligger i ett enplanshus och du kan välja mellan ett två- eller trebäddsrum som alla är utrustade med egen toalett, handfat och hårtork. Duschutrymmena är gemensamma och ligger i nära anslutning till rummen. I priset ingår frukostbuffé och de boende kan koppla av tillsammans i ett stort sällskapsrum. Pentry med kylskåp, mikrovågsugn och kaffekokare finns också att tillgå.

Hotellet ligger på samma gård som Björkängsgårdens Spa som erbjuder ljus- och färgterapi, manikyr, massage, fotvård, utomhusbad samt laserbehandlingar som hämmar hudproblem som acne och rosacea.

En vistelse på Marie-Bo på Björkängsgården går med andra ord perfekt att kombinera med avkopplande spa-aktiviteter som massage, fotvård eller bastubad. Hotellet har också ett fördelaktigt cykelpaket, där gästerna kan ta sig till naturreservatet Listerlandet, vackra badstränder och inbjudande fiskelägen med rökerier och restauranger via hyrda cyklar. Det går även bra att boka Marie-Bo på Björkängsgården för konferenser, bröllop, dop eller fest. Gårdens konferenslokal rymmer upp till tjugofem personer och aktiviteter som femkamp, tipspromenad, spa-behandlingar, bastubad eller ridning kan med fördel bokas och förgylla konferensen.

På Marie-Bo på Björkängsgården råder ett lugn i och med den lantliga miljön med närheten till naturen, skogen och havet. När som helst på året kan man boka rum på Marie-Bo på Björkängsgården. Under alla årstider finns det något vackert att se och göra i den kringliggande naturen. Är man golfintresserad kan man ta bilen till Sölvesborgs golfklubb som ligger cirka tio minuter bort.Se Karta


karta