Larsagården Bed & Breakfast

Pris från: 700:-

Boka nu


Larsagården Bed & Breakfast

Cirka 10 minuters bilfärd från centrala Sölvesborg finner du Larsagården Bed & Breakfast. Här kan du njuta av ett hemtrevligt boende på en gård i västra Blekinge. Larsagården Bed & Breakfast erbjuder tre personligt inredda dubbelrum som alla utrustade med bland annat skrivbord, tv och radio. I rumspriset ingår frukost samt sänglinnen och handdukar. Gemensam dusch och toalett finns i nära anslutning till rummen. Det finns även ett sällskapsrum där gästerna kan umgås och slappna av tillsammans med diverse sällskapsspel och tidningar. Trådlöst internet finns att tillgå samt en uteplats där det är tillåtet att grilla.

Då Larsagården Bed & Breakfast är en del av en gård finns det även en rad djur som besökarna kan bekanta sig med under sin tid på hotellet. Islandshästar, får, katter och en hund kan man stöta på i omgivningarna. Det går bra att spendera tid med de större djuren såsom hästarna om man kommit överens om detta vid bokningen. Från Larsagården Bed & Breakfast är det bara en halvtimmes bilfärd till både Karlshamn samt Kristianstad vilket är ett plus om man är intresserad av att se fler städer än Sölvesborg under sin vistelse.

De allra flesta typer av boende i området är mycket eftertraktade under den årliga Sweden Rock Festival i Sölvesborg. Är man intresserad av att bo på Larsagården Bed & Breakfast under festivalen får man därför vara ute i god tid. Man bör också vara medveten om att priserna ofta förändras under denna tid. Välj Larsagården Bed & Breakfast om du är ute efter ett gemytligt och lantligt boende nära djur och natur men bara en kort färd från centrala Sölvesborg.



Se Karta


karta