Hotell Iföhus

Pris från: 595:-

Boka nu


Hotell Iföhus

Hotell Iföhus i Bromölla är ett hemtrevligt hotell som erbjuder moderna enkel- och dubbelrum, som alla inkluderar eget badrum med dusch, LCD-tv med inbyggd DVD-spelare, telefon och trålöst internet. På hotellet lägger man stort fokus på närproducerad mat och i hotellrestaurangen kan du avnjuta vällagade rätter med råvaror från trakten, som lax fångad i den närbelägna Mörrumsån eller viltkött från markerna kring slottet Trolle-Ljungby. Både grönsaker och kött hämtas från mindre och lokala producenter i närheten av Bromölla. Hjort, rådjur, vildsvin, hare och fasan kan återfinnas på Hotell Iföhus meny vid säsong. Vill man sitta ner och koppla av med någon god dryck som öl eller kaffe går det bra i hotellbaren där det också finns en storbilds-tv.

Ägarna av Hotell Iföhus driver även verksamhet i Sölvesborg slott med dess tillhörande restaurang och längor. Miljön kring slottet är historiskt storslagen. Under många århundraden låg här en borg med tillhörande torn och vallgravar och ruinen efter borgen går att beskåda på området än idag. Den byggnad som idag kallas för slottet byggdes år 1802, och det är delar av denna fastighet som idag bedrivs som restaurang av Hotell Iföhus. Det är populärt att abonnera slottsrestaurangen eller de nybyggda slottslängorna för konferenser, bröllop och fester.

Slottsrestaurangen ligger nära centrala Sölvesborg och erbjuder havsutsikt från sin placering i Sölvesborgsviken. Upp till fyra hundra personer kan samsas i slottslängorna vid en konferens eller ett bröllop. En spännande aktivitet som glasblåsning går att anordna under en konferens eller så slår man på stort och äter en riktig festmåltid tillsammans i slottsrestaurangen på kvällen.



Se Karta


karta