Hanöhus Hotell & Konferens

Pris från: 1090:-

Boka nu


Hanöhus

I den lilla fiskebyn Hällevik finner man Hanöhus Hotell & Konferens. Det är ett trestjärnigt hotell, vackert beläget nära stranden och havet. Hanöhus Hotell & Konferens erbjuder 102 rum av varierande storlek, allt från fräscha dubbelrum med trådlöst internet, tv och skrivbord, till större och luftigare dubbelrum samt riktigt lyxiga sviter med havsutsikt och badkar.

Alla som bor på hotellet får tillgång till relaxavdelningen där man kan slappna av i bubbelpoolen och besöka ångbastun. Ett motionsrum finns också samt en speciell strandbastu med en storslagen utsikt över Hanöbukten. Alla glada barn som bor på Hanöhus Hotell & Konferens får stoja i lekrummet som är utrustat med sällskapsspel, leksaker och Nintendo Wii.

Man behöver inte gå hungrig på Hanöhus Hotell & Konferens. Hotellets restaurang har en meny som ofta innehåller råvaror från havet. Under sommaren är alltid restaurangen öppen samt en trivsam terrass och beach bar, under vinterhalvåret slår portarna upp för Vinterträdgården, där det förutom matsal också finns en bar. Det går mycket bra att konferera på Hanöhus Hotell & Konferens. Åtta olika mötes- och konferenslokaler finns det att välja mellan där den största rymmer upp till två hundra personer. Mindre grupprum går också bra att boka inför ett enskilt möte eller liknande. Alla konferenslokaler är utrustade med den senaste konferenstekniken. Service och support finns att få från den hjälpsamma personalen.

En rad olika aktiviteter som dryckes- eller chokladprovning, geocaching, kajakpaddling, fiske, matlagning eller karaoke går att samordna med konferensen. Boka en vistelse eller konferens på Hanöhus Hotell & Konferens om du söker närhet till havet och avkoppling.Se Karta


karta