Bed & Breakfast Jägartorpet

Pris från: 300:-

Boka nu


Bed & Breakfast Jägartorpet

Vill du övernatta i ett riktigt torp? Boka då rum på Bed & Breakfast Jägartorpet! Bed & Breakfast Jägartorpet är beläget på gränsen mellan Skåne och Blekinge i Bromölla. Torpet erbjuder fem rum med totalt åtta sängplatser. Här finns två stycken välutrustade kök med spis och mikrovågsugn, badrum med dusch, öppen brasa, tv, radio, tvättstuga samt trädgård med en uteplats där det går att grilla. I rumspriset ingår handdukar, sänglinne och även frukost som placeras i kökets kyl. Från Bed & Breakfast Jägartorpet har man riktigt nära till centrala Bromölla, Sölvesborg samt en rad andra sevärdheter såsom Valjevikens havsbad, Tosteberga ängar, naturreservatet Ryssberget och Listerlandet, Trolle Ljungby slott och Mörrumsån.

Är man golf- eller fiskeintresserad ska man speciellt överväga att bo på Bed & Breakfast Jägartorpet. Hela sju golfbanor finns belägna i närheten av torpet däribland Sölvesborgs golfklubb som är öppen året runt samt Karlshamns golfklubb och Kristianstads golfklubb som båda erbjuder banor med 27 hål. Är fiske din passion kan du bege dig till Mörrumsån för häpnadsväckande laxfiske eller kanske hoppas att få en Sik på kroken i Skräbeån.

När du bor på Bed & Breakfast Jägartorpet har du nära till djur och natur så passa gärna på att besöka den omtalade bokskogen i Ryssberget som är norra Europas största sammanhängande bokskog eller halvön Listerlandet med sin säregna miljö. Brinner du för att ströva i vacker natur, att fiska i hav och åar eller vill kunna njuta av riktigt bra möjligheter till utmanade golfbanor ska du se till att boka en avkopplande helg på Bed & Breakfast Jägartorpet.Se Karta


karta